Ваучер

Подари изживяване - сбъдни мечта!

Подари ваучер ТрекМания

Искаш да подариш нещо наистина специално и уникално, независимо от повода?

Всеки от нас мечтае за приключения и пътешествия. Желае да предизвика себе си и да стъпи на мечтани върхове и бленувани кътчета в България и по света!

Подари емоция. Подари преживяване. Подари ваучер за пътуване с ТрекМания.

Ние ще се погрижим мечтаното пътешествие да се превърне във върховна емоция, в любим и скъп спомен!

Поръчай стилен ваучер за приключение с ТрекМания сега. Зарадвай с уникална изненада важните за теб хора!

 

Поръчайте вашия ваучер сега като ни пишете на адрес info@trek-mania.com

 

ОБЩИ ПОЛОЖЕНИЯ

1. Настоящият Ваучер дава право на Ползвателя му да участва в организираните от ТрекМания ООД екскурзии в България и по света.

2. ПОРЪЧИТЕЛ – лицето поръчващо ваучера и заплащащо стойността му.

3. ПОЛЗВАТЕЛ – лицето получаващо ваучера като подарък и пътуващо на избраната екскурзия, организирана от ТрекМания.

 

ПОРЪЧКА НА ВАУЧЕРА и ЗАПЛАЩАНЕ

4. Ваучерът се поръчва чрез попълване на формата за поръчка в уебсайта на ТрекМания

5. В полето „Израти Ваучера на:“ се попълват имената и данните на лицето, поръчващо ваучера - ПОРЪЧИТЕЛ. На посочените контакти Екипът на ТрекМания ще се свърже с него, за да уточнят сроковете и мястото на доставка на Ваучера.

6. В полето „Ваучерът се подарява на:“ се попълват имената на лицето, на което ще бъде подарен Ваучерът и което ще го изпозлва - ПОЛЗВАТЕЛЯ.

  • След поръчването на Ваучера, стойността му следва да се заплати от ПОРЪЧИТЕЛЯ по банков път, чрез банковата сметка на ТрекМания, посочена в уебсайта на фирмата, в срок до 3 работни дни от датата на поръчката.
  • След получаване на плащането, Ваучерът ще бъде изпратен на посочения в заявката адрес или до най-близкия до ПОРЪЧИТЕЛЯ офис на Еконт.

 

ПОЛЗВАНЕ НА ВАУЧЕРА

7. След получаване на Ваучера, ПОЛЗВАТЕЛЯ следва да направи резервация на www.trek-mania.com за избраната от него екскурзия, като в графа „Бележки“ трябва да посочи номера на ваучера.

8. Ваучерът може да се използва за екскурзията, посочена върху него.

9. Ваучерът може да се използва за екскурзия на стойност посочената във ваучера или по-висока, ако ПОЛЗВАТЕЛЯ доплати разликата.

10. Ваучерът може да се използва за една, две или повече екскурзии на обща стойност тази посочена върху Ваучера.

11. Ваучерът НЕ може да се разменя срещу паричната му равностойност и парите от стойността му не могат да бъдат връщани.

12. В случай, че избраната от ПОРЪЧИТЕЛЯ/ПОЛЗВАТЕЛЯ екскурзия не се осъществи по причини посочени в „Общите условия“, стойността на Ваучера може да се ползва за друга подобна екскурзия или за екскурзии според точки 11 и 12.

13. Ваучерът може да бъде преотстъпен на друго лице по реда, посочен в „Общите условия“.

14. Ваучерът важи за срок от една (1) календарна година от датата на издване. След изтичане на този срок, Ваучерът се счита за невалиден и сумата по него НЕ подлежи на връщане.

15. Поръчвайки Ваучера за екскурзии, ПОРЪЧИТЕЛЯТ/ПОЛЗВАТЕЛЯТ декларира, че е запознат и се съгласява с „Общите условия“, посочени в уебсайта на ТрекМания.

Бисквитките ни помагат да ви предоставяме по-добра услуга. Използвайки нашите услуги, вие се съгласявате с нашето използване на бисквитки. Научи повече