Кои сме ние?

emo

Емил Енчев

Професионален планински водач, организатор на пътешествията и съосновател на ТрекМания

Емо е сертифициран планински водач и води групи по върховете на България и Света от повече от 10 години. Освен многобройните изкачвания из нашите планини през всички сезони, той е водил многократно изкачвания до Килиманджаро, Елбрус, Мон Блан и Атласките планини в Мароко. Водил е групи до Арарат, Ерджиес, Исландия, Алпите (във Франция, Швейцария, Австрия и Германия), Пиренеите, Доломитите, Юлийските Алпи, Татрите, планините на Канарските острови и Мадейра. Негова слабост са планините на Балканите и като специалист по тях има изкачвания на най-високите върхове в Гърция, Черна гора, Хърватска, Румъния, Сърбия, Албания, Македония и Босна и Херцеговина.

Емо е нашият „Специалист сладкарници и Сръбски кръчми” и винаги може да ви отведе до най-добрата сладкарница в района.  
 venci2

Венцислав Милушев

Професионален планински водач и съосновател на ТрекМания

Венци е сертифициран планински водач и води групи по върховете на България и Света от повече от 8 години. Освен многобройните изкачвания из нашите планини през всички сезони, той е водил многократно изкачвания до Мон Блан и Гросглокнер. Има десетки изкачвания с групи в Юлийските алпи, Доломитите, Швейцарските алпи, в планините на Гърция, Черна гора и Косово. Любими са му атрактивните алпийски изкачвания, техничните траверси, трудните терени, леденото катерене и зимните преходи. 
Венци е Ваш доверен съюзник за изкачване на всякакви върхове във всякакви метеорологични условия!

boyan new

Боян Дочев

Професионален планински водач в ТрекМания

Боян е сертифициран планински водач с опит не само във всички високи български планини, но и с изкачвания във Френските Алпи, Италианските Алпи, Юлийските Алпи, Гръцките и Черногорските планини. Боян е спортистът в нашия екип. Тук няма да стигне мястото, за да изброим спортните му постижения, но някои от най-впечатляващите са: София - Варна с колело за под 24 часа, Вихрен - Мусала пеша за под 24 часа, участия в десетки маратони и челни представяния в ултрамаратоните СтаРа Планина 100х24 и Витоша 100. Но не се притеснявайте, че няма да може да го догоните! Боян е опитен водач, който ще ви накара да се почувствате в планината като у дома си и ще ви отведе до крайната цел независимо от физическите ви възможности.

nayden

Найден Тодоров

Специалистът по въжета и будната съвест на ТрекМания

Нед е квалифициран пещерняк, опитен колоездач и търпелив планински водач. Освен опит по върховете на всички български планини, както лятото, така и през зимата той има изкачвания и опит във Френските Алпи, Италианските Алпи, Доломитите, Швейцарските Алпи, Немските Алпи, Австрийските Алпи и Юлийските Алпи. Независимо дали ще ви спуска на рапел, ще ви вкарва в пещери или ще ви води към върховете, Нед е водач, на когото може да се доверите без да се замислите.

ivailo

Ивайло Ненов

Професионален планински водач в ТрекМания

Иво е сертифициран планински водач и води групи по върховете на България и Света от близо 6 години. Освен многобройните изкачвания във високите ни планини през всички сезони той има изкачвания на Мон Блан, Матерхорн, Гросглокнер, Ортлер и още много върхове в Италианските, Френските и Швейцарските Алпи като на повечето от тях е водач.
Негова слабост са техничните изкачвания, скалното и леденото катерене.

Иво е отдаден хижар на хижа Камен дел и благодарение на него и неговите колеги хижата е пример за подражание!

Снимките в сайта са собственост на ТрекМания

Уеб дизайн и SEO М-Дизайн