ТрекМания - Сбъдни своите върхове!

ТрекМания е създадена в началото на 2017 година от запалени приключенци, запалени планинари и верни приятели. Повече от 10 години сме професионални планински водачи и това, което ни сплотява е нашата обща страст – планините и приключенията! Всичките ни програми са създадени с много внимание към клиента и разбиране на природата, за да ви предадем нашата страст към планините и да разпалим искрата на приключението в очите ви. Вярваме, че ще продължим да изненадваме приятно тези от вас, които ни познават и че ще спечелим доверието на всички, с които споделените ни приключения предстои да ни срещнат!

Лиценз за туроператор

Застраховка „Отговорност на Туроператора“

Нашата визия

Членовете на нашия екип създават планински пътувания и подготвят изкачвания на върхове в България и по света от повече от 7 години. Водим групи по върхове и маршути и комбинираме дестинации дълго преди те да станата популярни и да започнат да се предлагат масово у нас. Нашият приключенски дух винаги ни е стимулирал да преминаваме по нестандартни маршрути, към отдалечени или рядко посещавани върхове и да водим, тези които ни се доверяват до диви или нестандартни дестинации. И тъй като планината винаги е безкомпромисна, ние също не търпим компромиси относно качеството или безопастността! Това, което обединява разнообразната ни програма е:

  • Нестандартен поглед към традиционните маршрути и търсене на диви и интересни планини и върхове. При нас винаги ще намерите нови маршрути или дестинации, които никой все още не предлага на масовия пазар.
  • Позициониране на маршрутите в най-подходящия сезон. Дългогодишният ни опит в планината ни позволява да изберем период, в който тя ще е най-благосклонна към нас.
  • Максимално отговорно пребиваване в планината.
  • Професионални квалифицирани планински водачи със сериозно отношение към безопастността на клиента.
  • Максимално комфортно пътуване и нощуване! Без нощни пътувания или нощуване на палатки (освен ако планината не го налага). Изкачването в планините изисква да сте добре отпочинали, а пътуването трябва да удоволствие!

Снимките в сайта са собственост на ТрекМания

Уеб дизайн и SEO М-Дизайн